Ve středu 20.3.2024 se v rámci měsíčního tématu zdravé výživy a kulturní rozmanitosti náš klub mohl pochlubit návštěvou pana Zdeňka Danča, zkušeného gastronoma s bohatými zkušenostmi v oboru. Pan Dančo je nejen vynikající kuchař, ale také aktivní sportovec a vášnivý cestovatel, což mu poskytuje unikátní pohled na význam zdravé stravy a životního stylu.
S dětmi sdílel své znalosti o výživě, zkušenosti z pracovního prostředí a dojmy z cestování po Indii, což přineslo nové poznatky do naší diskuse o kulturní rozmanitosti a výživě. Pan Dančo nám připravil k ochutnání dvě tradiční jídla, která nejen chutnala vynikajícím způsobem, ale také poskytla inspiraci k uvážení nových přístupů k jídelníčku a stravovacím zvyklostem u dětí a mladistvých.

Velmi děkujeme panu Dančovi za obohacující setkání a těšíme se na další spolupráci a inspirativní příležitosti v budoucnu.
コメント